Wat is er te doen in de buurt van ons vakantiehuis in Gelderland

Nijmegen

Je kunt hieronder doorklikken naar mooie websites over Nijmegen dus je kunt al een beetje voorgenieten

Bos, vennen & heide

Hier vind je de websites om meer te weten te komen over de natuur in de omgeving dus je hebt informatie op een rij.

Uit eten

Dit zijn een aantal mogelijkheden die naar eigen ervaring de moeite waard zijn om te proberen, vandaar deze linkjes.

Pret-en dierenparken

Je vindt hier mooie websites over pret-en dierenparken in de buurt dus je kunt al een beetje voor genieten.

Speeltuin

In de buurt van het park zijn vele leuke speeltuinen en parken om ook met je kinderen een relaxte en bijzondere dag te hebben. Ook in de winter zijn er genoeg leuke plekken om te genieten.

De perfecte omgeving

Recreatiegebied Berendonck op steenworp afstand.

Dit prachtige gebied biedt brede zandstranden, ruime ligweides en een prachtige groene omgeving zodat het optimaal genieten is. Of je nou komt voor actie bij Outdoorcentrum de Berendonck en Burggolf of een dagje heerlijk uitrusten bij Wellnesscentrum Thermen Berendonck, genieten is gegarandeerd!

Bos, vennen en heide aan de rand van het park

Het rijke bos, vennen en heide gebied geeft wandel en fietsmogelijkheden ten over.

De Hatertse Vennen is een prachtig gebied met bos, uitgestrekte heidevelden en je raadt het al… vennen waardoor je heerlijk kunt fietsen, wandelen en dus genieten van de natuur! Hier wonen behalve reeën, konijnen, eekhoorns en vossen ook dassen en de zeldzame knoflookpad. Wil je een fiets huren dan kan dat hier.

Wat is er te doen in de buurt van ons vakantiehuis in Gelderland wandelen in deHaterse vennent

Wijchen

Wijchen heeft een rijke en veelbewogen geschiedenis, klassieke en moderne kunst, gevarieerde natuur én gastvrijheid, daardoor is het goed toeven in Wijchen.

Je vindt er middeleeuwse kastelen tot kronkelige wandelpaadjes door de bossen daardoor voel je je echt op vakantie. Maar er zijn ook gezellige terrasjes genoeg. Tot rust komen in het vennenlandschap is op steenworp afstand van het vakantiehuis mogelijk. En van een trendy restaurant tot een sfeervol, gastvrij bed & breakfast. Jij noemt het, Wijchen heeft het.

Geniet van een heerlijke tijd

Rijk aan groen en mooie steden

Jaarlijks reizen vele bezoekers naar onze streek – als toerist, voor een tripje of zakelijk. Terecht vinden wij, want de regio Nijmegen- Wijchen zijn uniek. Weelderig bebost, door rivieren doorkruist en vol levendige historische steden.

Grave stadje aan de Maas

Ontdek historisch Grave

Grave, een eeuwenoude vestingstad, prachtig gelegen aan de Maas. Ondanks vele belegeringen door de eeuwen heen heeft Grave een mooi en authentiek centrum weten te behouden dat vol staat met fraai gerestaureerde panden, veelal rijksmonumenten. Deze monumentale binnenstad nodigt u van harte uit om te winkelen, rond te kijken, en natuurlijk te genieten van de vele terrassen die de stad rijk is.

genieten van het heerlijke vakantiegevoel in de omgeving van het vakantiehuis

Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland.

Al rond het begin van onze jaartelling werd Nijmegen dankzij de gunstige ligging een belangrijke uitvalsbasis voor het Romeinse leger. Rond het jaar 100 na Chr. was er een volledige stad door de Romeinen neergezet met de naam Ulpia Noviomagus Batavorum en ontving Nijmegen van keizer Trajanus het stads- en marktrecht.

Groesbeek is een plaats in de Nederlandse gemeente Berg en Dal in de provincie Gelderland, in het Rijk van Nijmegen, ten zuidoosten van Nijmegen.
Groesbeek ligt in een heuvelachtig en bosrijk landschap, dat in Duitsland in het uitgestrekte Reichswald wordt voortgezet. Romeinen neergezet met de naam Ulpia Noviomagus Batavorum en ontving Nijmegen van keizer Trajanus het stads- en marktrecht.

Thermen Berendonck

Bekend luxueus wellnessresort

Dit prachtige resort biedt alle mogelijkheden om van een fijne relax dag te genieten. Het optimale genieten is gegarandeerd!

Vele eetgelegenheden

Zowel in Wijchen als in de buurt van het park kun je terecht om op elk moment van de dag een drankje of hapje te doen.

Aan de rand van de Haterse vennen ligt pannekoeken restaurant St. Walrick  en in het bos op wandelafstand ligt theehuis en boerenspelen de Eikenhorst Hier kunt u terecht  oor 
zowel lunch als borrel en voor een gezellige ontspanning! Heerlijk  eten of een activiteit of boek een picknickkruiwagen.

pannenkoek st. Walrick

Meer te weten komen kijk op de socials

Het park ligt aan de rand van de Haterse vennen

haterse vennen